Thuis

CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD

Een paar woorden over ons
China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5

CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD

PERFLEX legt op de chemische bouwmaterialenvervaardiging en de technologie resarch de nadruk met twee productiebasissen door saperatelaboratorium in China. Perflex heeft sterke R&D-Afdeling en opgezet gezamenlijk onderzoek met hoog polymeer chemisch laboratorium van Universiteit de Zuid- van China van Technologie en Sun Yat-sen-Universiteit voor zelfreinigende materialen, nano materialen en het functionele onderzoek van de materialeninnovatie. PERFLEX complys met systeem voor kwaliteitscontrolegb/t19001-2016/iso 9001:2015, verder de producten heeft reeds Ce-SGS FDA certificaat. Perflex heeft eigen octrooi naar zijn tegelpleister, tegelverzegelaar en polyaspartic deklaagsysteem.

 
PERFLEX dringt bij het gemakkelijkere decoratiewerk en duurzaam productenonderzoek, met sterkte van geavanceerd technisch, goede kwaliteit en de ononderbroken innovatie aan. De chemische technologieinnovatie bevordert onze groei. Om meer en meer populair te creëren erf fantastische techniek is onze constante achtervolging. PERFLEX keurt drie kerntechnologie goed: Poyaspartictechnologie, Nano zelfreinigende en hoge zuiverheidstechnologie, om gezonder te vernieuwen product met uitstekende kwaliteit en minder kosten. Productregel: 1 - de Pleisterreeks van de Patroontegel 2 - Waterdichte Tile&Grout-Verzegelaarreeks 3 - Milieuvriendelijke Polyaspartic-deklaagreeksen. Bevloeringssysteem/Waterdicht Systeem Anticorrosief Systeem.

 

PRODUCTIEbasis

 

China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0 China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1 

China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2 China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3  

China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 4 China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 5

PERFLEX van de de fabrikanten milieuvriendelijke patroon van de productiebasis polyasartic de tegelpleister/de epoxyverzegelaar van /Waterproof Tile&Grout van de tegelpleister met afzonderlijk R&D-centrum.

1- De Pleister van de patroontegel: 10 miljoen stukken jaarlijkse productiecapaciteit.

2- Tile&Groutverzegelaar10000Ton jaarlijkse productiecapaciteit.

3- Polyasparticdichtingsproduct: 5 miljoen van jaarlijkse productiestukken capatity.

 
PRODUCTIEbasis

 

China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 6

China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 7 China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 8

 

PERFLEX de productiebasis bepaalt van in Juangsu-provincie de plaats, veroorzakend functioneel deklaagsysteem met 20000Ton/annually-productie. capaciteit en afzonderlijk R&D-centrum.

1- Bespuitend Polyurea-Deklaagsysteem - de jaarlijkse productiecapaciteit van 10000Ton

2- Het Systeem van de Polyasparticdeklaag - 10000 Ton jaarlijkse productiecapaciteit

 

R&D-ONDERZOEK

 

China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 9

 

China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 10 China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 11PERFLEX het gevestigde R&D-centrum zodra opgericht bedrijf, wij 25 chemici hebben, de meesten van hen is chemische vrijgezelgraad of hierboven. PERFLEX heeft drie laboratoria, twee laboratoria in elke productiebasis en opstelling een gezamenlijk technisch onderzoek met FEIYANG-Laboratorium, vooral werkt PERFLEX met hoog polymeer chemisch laboratorium van Universiteit de Zuid- van China van Technologie en Sun Yat-sen-Universiteit voor zelfreinigende materialen, het functionele onderzoek van de materialeninnovatie.

Perflex verstrekt de meeste technische ondersteuning, marketing steun en na verkoopsteun aan onze verdelers, het eind - de gebruikers kunnen van de verzekerde producten en naverkoopdienst van onze verdelers wereldwijd genieten.

PERFLEX TEAM

De klantentevredenheid is Onze Achtervolging!

 

China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 12

 

Verkoopteam | Marketing | Klantenservice

 

Het team van de Perflexklantenservice heeft rijke toepassingservaring die klant professionele suggestie van de kleur aanbieden kiezen, dosering, vernieuwden de gidsenklanten hoe te om Perflex in werking te stellen tegelpleister, verlenen de verzegelaar van de tegelpleister en de functionele deklagen, vooral de tevreden naverkoopdienst aan klanten, organiseren zij opleidings altijd webinar online of in onze verdelersplaats, verzamelen gebruikers terugkoppelen en overbrengen dicht naar de marketing van O&O Perflex de teamwerken met de tendens van de markt, bouwen zij Perflex-merk en handhaven al sociale mediea om de populariteit van Perflex-merk uit te breiden.

Afdeling van de Perflex heeft de internationale dienst 6 verkoop overzee, zijn twee van hen chemische vrijgezelgraad, en vier van hen zijn de internationale graad van de handelsvrijgezel, zijn allemaal bezig geweest met de chemische industrie meer dan 2 jaar. Zij globaal de distributiesysteem van opstellingsperflex, gidsverdelers die hun markt onderzoeken en beheren de gezonde ontwikkeling van de wereldmarkt.

 

ONZE MARKT WOLRDWIDE

 

Tot nu toe hebben wij samenwerkingsverdeler in Azië, Amerika en Europa, Afrika, enz. vestigen. Aangezien het nieuwe zaken en waardevolle producten is, hebben wij nog veel de markt van landen zijn leeg, als u sterke distributie en goede ervaring van bouwmaterialen op de markt brengend, instemt met uw het toetreden om grote potentiële bedrijfskansen te bereiken hebt.

 

China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 13

STERKE VERDELERSsteun

 

Reclamesteun

 

1- PERFLEX heeft professioneel op de markt brengend team om de verantwoordelijkheid voor de creating&maintaining website voor onze verdelers te nemen, meanwile worden de reclameartikelen onophoudelijk gepubliceerd op relevante sociale media zoals Facebook, Linkedin, Twitter, Insgram, Youtube aan gids ender klanten om de populariteit van het de waardevolle producten en merk van PERFLEX uit te breiden.

2- De diverse promotionl activiteiten en opleiding worden gehouden van tijd tot tijd online om de producten en het merk van PERFLEX te bevorderen waardevolle door video, artikel of online te leven.

3- Marketing de video's zoals toepassing, project, het testen, verrichting, klant koppelen enz. zullen maandelijks wordt gelanceerd terug, helpt dit

de verdelers trekken meer comsumers aan kennen de producten en het merk van PERFLEX.

 

Sterke Marktsteun

 

1- Samen met de technologie van PERFLEX R&D reasearch en innovatie, zal PERFLEX nieuwe hoogwaardige producten ontwikkelen en blijven lanceren, zullen de verdelers absoluut voordeel in de markt hebben.

2- De vrije reclamematerialen (catalogi, affiches, affichevertoning), al deze materialen zullen samen met uw orden worden verscheept. De deze hulpverdelers sparen de reclame kosten en bereiken efficiëntere reclame.

3- PERFLEX zal relatieve tentoonstelling toont wereldwijd bijwonen om verdelers te helpen PERFLEX-productbevordering uitbreiden, of PERFLEX zal de tentoonstelling toont of marketing activiteit bijwonen dat gehouden door verdelers aan asist hen zaken uitbreiden.

4- PERFLEX zal bepaalde de uitrusting en de kleurengrafiek van hoeveelheidshulpmiddelen kostenloos in bijlage van bepaalde hoeveelheidsorden voorzien. Distirbutors zal abtain bepaalde jaarlijkse korting als de aankoophoeveelheid bepaald bedrag bereikt.

5- PERFLEX zal vrije professionele onlinetraining en raad voor verdelers geven, of onze ingenieur zal naar de stadsgreep van de verdeler opleidend reizen of wij nodigen verdelersstudie in China uit.

 

Strikte de Termen & de Voorwaardensteun van de Marktbescherming

 

1- De samenwerkingsovereenkomst zal tussen PERFLEX worden ondertekend en de verdelers, dwars-regionale verrichtingen en het dumpen van goederen belemmeren, zullen onze regionale manager marktacitivity continuesly controleren en beheren. Daarom zijn de voordelen van verdelers en ender consumenten strikt gewaarborgd, kunnen de verdelers de wrede concurrentie van de hand doen en goed van onze samenwerking profiteren.

2- PERFLEX zal alle klanten naar onze verdelers in hun gebied, online klanten door de online winkel van PERFLEX omvatten overbrengen: www.tile-sealer.com

 

KERN VALUA | CULTUUR

 

Vernieuw Chemische Technologie aan de Bouw van Voordeelour home

                         

Om een Onderneming met Temperatuur voor Onze Werknemer, Partner en Maatschappij te zijn

 

China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 14

 

 

 
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Verkoper

Merken : PERFLEX

Aantal werknemers : 100~200

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 90% - 100%

Product: CARTRIDGE TILE GROUT / NON YELLOWING GOUT/ WATEPROOF TILE&GROUT SEALER / POLYASPARTIC WATERPROOF SYS

Certificate: CE / RHOS / ISO9001-14002

geschiedenis van het bedrijf

 

KERN VALUA | CULTUUR

Vernieuw Chemische Technologie aan de Bouw van Voordeelour home.

Om een Onderneming met Temperatuur voor Onze Werknemer, Partner en Maatschappij te zijn.

 
China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

bedrijfsdiensten

 

ONZE MARKT WOLRDWIDE

Tot nu toe hebben wij samenwerkingsverdeler in Azië, Amerika en Europa, Afrika, enz. vestigen. Aangezien het nieuwe zaken en waardevolle producten is, hebben wij nog veel de markt van landen zijn leeg, als u sterke distributie en goede ervaring van bouwmaterialen op de markt brengend, instemt met uw het toetreden om grote potentiële bedrijfskansen te bereiken hebt.

 

China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

STERKE VERDELERSsteun

 

 

Reclamesteun

 

1- PERFLEX heeft professioneel op de markt brengend team om de verantwoordelijkheid voor de creating&maintaining website voor onze verdelers te nemen, meanwile worden de reclameartikelen onophoudelijk gepubliceerd op relevante sociale media zoals Facebook, Linkedin, Twitter, Insgram, Youtube aan gids ender klanten om de populariteit van het de waardevolle producten en merk van PERFLEX uit te breiden.

2- De diverse promotionl activiteiten en opleiding worden gehouden van tijd tot tijd online om de producten en het merk van PERFLEX te bevorderen waardevolle door video, artikel of online te leven.

 

3- Marketing de video's zoals toepassing, project, het testen, verrichting, klant koppelen enz. zullen maandelijks wordt gelanceerd terug, helpt dit

de verdelers trekken meer comsumers aan kennen de producten en het merk van PERFLEX.

 

Sterke Marktsteun

 

1- Samen met de technologie van PERFLEX R&D reasearch en innovatie, zal PERFLEX nieuwe hoogwaardige producten ontwikkelen en blijven lanceren, zullen de verdelers absoluut voordeel in de markt hebben.

2- De vrije reclamematerialen (catalogi, affiches, affichevertoning), al deze materialen zullen samen met uw orden worden verscheept. De deze hulpverdelers sparen de reclame kosten en bereiken efficiëntere reclame.

3- PERFLEX zal relatieve tentoonstelling toont wereldwijd bijwonen om verdelers te helpen PERFLEX-productbevordering uitbreiden, of PERFLEX zal de tentoonstelling toont of marketing activiteit bijwonen dat gehouden door verdelers aan asist hen zaken uitbreiden.

4- PERFLEX zal bepaalde de uitrusting en de kleurengrafiek van hoeveelheidshulpmiddelen kostenloos in bijlage van bepaalde hoeveelheidsorden voorzien. Distirbutors zal abtain bepaalde jaarlijkse korting als de aankoophoeveelheid bepaald bedrag bereikt.

5- PERFLEX zal vrije professionele onlinetraining en raad voor verdelers geven, of onze ingenieur zal naar de stadsgreep van de verdeler opleidend reizen of wij nodigen verdelersstudie in China uit.

 

Strikte de Termen & de Voorwaardensteun van de Marktbescherming

 

1- De samenwerkingsovereenkomst zal tussen PERFLEX worden ondertekend en de verdelers, dwars-regionale verrichtingen en het dumpen van goederen belemmeren, zullen onze regionale manager marktacitivity continuesly controleren en beheren. Daarom zijn de voordelen van verdelers en ender consumenten strikt gewaarborgd, kunnen de verdelers de wrede concurrentie van de hand doen en goed van onze samenwerking profiteren.

2- PERFLEX zal alle klanten naar onze verdelers in hun gebied, online klanten door de online winkel van PERFLEX omvatten overbrengen: www.tile-sealer.com

Bedrijfteam

 

PERFLEX TEAM

De klantentevredenheid is Onze Achtervolging!

 

China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Verkoopteam | Marketing | Klantenservice

 

Het team van de Perflexklantenservice heeft rijke toepassingservaring die klant professionele suggestie van de kleur aanbieden kiezen, dosering, vernieuwden de gidsenklanten hoe te om Perflex in werking te stellen tegelpleister, verlenen de verzegelaar van de tegelpleister en de functionele deklagen, vooral de tevreden naverkoopdienst aan klanten, organiseren zij opleidings altijd webinar online of in onze verdelersplaats, verzamelen gebruikers terugkoppelen en overbrengen dicht naar de marketing van O&O Perflex de teamwerken met de tendens van de markt, bouwen zij Perflex-merk en handhaven al sociale mediea om de populariteit van Perflex-merk uit te breiden.

Afdeling van de Perflex heeft de internationale dienst 6 verkoop overzee, zijn twee van hen chemische vrijgezelgraad, en vier van hen zijn de internationale graad van de handelsvrijgezel, zijn allemaal bezig geweest met de chemische industrie meer dan 2 jaar. Zij globaal de distributiesysteem van opstellingsperflex, gidsverdelers die hun markt onderzoeken en beheren de gezonde ontwikkeling van de wereldmarkt.

 

Distributor

 

 

YouTube Video

    

Certificate

China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0 China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1 China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2 China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3

 

China CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 4

PERFLEX heeft eigen octrooi naar de tegelpleister, tegelverzegelaar en het deklaagsysteem, de producten voldoet aan systeem voor kwaliteitscontrolegb/t19001-2016/iso 9001:2015, verder reeds hebben onze producten het certificaat van FRANKRIJK A+/CE/SGS/FDA.

CONTACT

Adres: Tchang-cha. Hunan China

Factory Adres:Baofeng Industriezone, Shashi-Provincie, de Stad van Liuyang Tchang-cha, Hunan China