Thuis ProductenGeschuurde Tegelpleister

Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister

Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister

  • Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister
  • Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister
  • Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister
  • Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister
  • Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister
  • Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister
Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: PERFLEX
Certificering: CE | RoHS | GB/T19001-2016/ISO 9001:2015
Modelnummer: P-20
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Verpakking Details: Plastic Dubbele Buis | Document Vakje/stukken
Levertijd: 7days
Levering vermogen: 20million stukken/jaar
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materialen: Epoxyhars + verharder + zand Kleur: Mat | Mat zand
Houdbaarheid: 24 maanden Volume: 400ml
Hoog licht:

geschuurde epoxypleister

,

het zand kleurde pleister

De laatste jaren, heeft de keramische tegelmarkt nieuwe veranderingen en tendensen - of het keramische tegels, keukenkasten is, of het gehele huis naar maat gemaakte meubilair, bijna allemaal in zwarte, witte en grijze systemen populair is. Deze minimalistische stijl schijnt de heersende stroming van huisdecoratie geworden te zijn. In het eerste-lijnmerk winkelt de tegel, al personeel dat aan grijze bakstenen, zachte lichte bakstenen, textuurbakstenen, antieke bakstenen en grote plaatbakstenen wordt geadviseerd. Zo tegelpleister als een aanpassingsproducten van keramische tegel, zouden wij sommige veranderingen moeten aanbrengen?


Wat is de geschuurde pleister van de steentegel? 


De pleister van de steentegel is hoofdzakelijk voor archaize baksteen, grijs systeem, zachte lichte keramische tegel, sluiten aan enz. zich bij het vullen. De glans van de pleister van de steentegel is vrij lage ongeveer 45-55 graden, wat veel lager is dan de 80 graad van regelmatige tegelpleister. Het is zeer geschikt voor l-verbindingen van grijze en antieke tegels. In termen van bouwprocedure, is het steen gekleurde zand fundamenteel hetzelfde als regelmatig porselein die (alvorens te lijmen in de was zetten). De bouwefficiency is hoger dan de epoxypleister van het cementzand. Zo definiëren wij steen gekleurd zand als lichte pleister van de luxetegel!

 

Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister 0 Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister 1

 

Wat is de beste glans van gekleurde geschuurde tegelpleister?


Verschillend van de gemeenschappelijke gekleurde pleister van de zandtegel in de wereld, is de te lagere glans niet geschikt voor de meeste steenbakstenen, noch is het esthetisch overeenkomstig het publiek. Een andere is textuur, welk soort textuur is geschikt? Naast de passende kleur met bakstenen, ook is de overweging of het te ruwe zand de opslagperiode van het product zal beïnvloeden, en zijn het vuil en de schaal gemakkelijk om na het voegen te bestaan? Na herhaalde vergelijking, denken wij dat × gecalcineerd zand 180 het meest geschikt is. Keurt de Perflex gekleurde pleister van de steentegel ingevoerde steentoner, strikt controlekwaliteit uit de bron goed kost wat kost, het is vlekweerstand, het waterdicht maken, zwart ondoordringbaar maken en het schimmelbewijs, natuurlijk zandcement ziet eruit, gezond en vriendschappelijke eco.

 

 

Hoe te om de kleur te kiezen?

 

1. Koele en warme kleuren
De kleur is verdeeld in koude kleur en warme kleur. Als de ruimte als geheel een koud kleurensysteem voorstelt, kunt u de warme pleister van de kleurentegel kiezen, bent in tegendeel o.k. Bijvoorbeeld, gele keramische tegel met witte tegelpleister, zwarte keramische tegel met gouden tegelpleister. Dit soort collocatie geeft mensen een helder gezicht, dat voor klassieke en edele stijl geschikt is.

 

Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister 2 Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister 3

 

2. Contrastkleur aanpassing
Kleur de aanpassing kan een verschillend effect, zoals rood met groen ook vormen, geel met purple, zwart met wit. Dit soort collocatie is gewaagd en overdreven, dat een sterk visueel effect geeft, en is geschikt voor de pompeuze artistieke stijl en leidt tot een atmosfeer.

 

Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister 4 Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister 5

 

3. Donkere en lichte kleur aanpassing
Gebruiks verschillende diepte van kleur om een schoon effect, zoals donkergroene tegels met lichtgrijze tegelpleister, donkere gele tegels tot stand te brengen met lichtgele tegelpleister. Dit is de veiligste manier zich te mengen en aan te passen, geschikt voor allerlei stijlen.

 

Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister 5 Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister 7

 

4. Gelijkaardige kleur aanpassing
Kies de kleur gelijkend op de tegelkleur, coördineer het effect tussen de tegels, verenig de kleur, zal het niet te abrupt lijken. Bijvoorbeeld, gele tegel met oranje tegelpleister, zwarte tegel met donkergrijze tegelpleister. Dit soort collocatie is geschikt voor de verse en eenvoudige stijl.

 

Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister 8 Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister 9

 

Natuurlijk, zijn er ook sommige kleuren die zeer veelzijdig zijn. Hoe te om de kleur van keramische tegel en tegel aan te passen hangt de pleister van de eigen esthetica en de hobbys van de eigenaar af. Deze passende technieken zijn slechts voor verwijzing.

 

Het Zand van de vlekweerstand kleurde Pleister, Antivorm Geschuurde Epoxypleister 10

 

 

Contactgegevens
CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD

Contactpersoon: Laura

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten

CONTACT

Adres: Tchang-cha. Hunan China

Factory Adres:Baofeng Industriezone, Shashi-Provincie, de Stad van Liuyang Tchang-cha, Hunan China