Thuis ProductenDe Verzegelaar van de tegelpleister

De geurloze Polyaspartic-Weerstand van het de Verzegelaar Uitstekende Effect van de Tegelpleister

De geurloze Polyaspartic-Weerstand van het de Verzegelaar Uitstekende Effect van de Tegelpleister

  • De geurloze Polyaspartic-Weerstand van het de Verzegelaar Uitstekende Effect van de Tegelpleister
De geurloze Polyaspartic-Weerstand van het de Verzegelaar Uitstekende Effect van de Tegelpleister
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: PERFLEX
Certificering: CE | RoHS | GB/T19001-2016/ISO 9001:2015
Modelnummer: Pw-800
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Verpakking Details: Plastic Dubbele Buis | Document Vakje/stukken
Levertijd: 7days
Levering vermogen: 20million stukken/jaar
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Het polymeer van de Polyaspartichars + hoogwaardig pigment en speciale additieven Classificatie: Twee Component Polyaspartic
Andere namen: Tegelverzegelaar | De Verzegelaar van de Tile&pleister | Tegeldichtingsproduct Kleur: Ultra Duidelijk
Houdbaarheid: 12months Verpakking: 1 kg
Eigenschap: Anti-schimmel | Vlekweerstand | Maak waterdicht | Duurzaam | Gemakkelijk schoon te maken | Het gemak Sleutelwoorden: Epoxytegelpleister | Epoxypleister | Klaar te gaan Pleister | Tegeldichtingsproduct
Hoog licht:

De Pleisterverzegelaar van de Polyaspartictegel

,

De geurloze Verzegelaar van de Tegelpleister

,

Weerstand van het de Verzegelaar de Uitstekende Effect van de tegelpleister

Van de de Tegelpleister van Perflexpolyaspartic de Verzegelaar Waterdicht en Adhesie Op lange termijn

 

VERZEGELAAR PW-800 VAN DE TEGELpleister | Maak waterdicht | Ultra Duidelijk | Antislip |

 

 

BACKGROUD
 

 

De laatste jaren, met de daling van het aantal huizen in de wereld en de geleidelijke verbetering van infrastructuurbouw worden gebouwd, maakt waterdicht de vraag naar groene en krachtige waterdichte materialen in huis en de markt die van de lekkagereparatie stijgt dag aan dag. Op het gebied van waterdichte huisdecoratie en reparatie, is de waterdichte deklaag het wijdst gebruikte waterdichte materiaal. In het recentere behoud van keuken, toilet en andere delen, moet de traditionele waterdichte deklaag de originele oppervlakte vernietigen en de waterdichte laag herstellen onder de keramische tegel, die een groot project en een lange bouwperiode vergt. In antwoord op de marktvraag, ontwikkelde PERFELX een ultra duidelijke waterdichte die verzegelaar op POLYASASPARTIC-TECHNOLOGIE wordt gebaseerd.

 

EIGENSCHAP

 

Antislip

■Ultra duidelijk, verbeter de glans van de oude tegel

■Milieuvriendelijk, geurloos, nul formaldehyde

■Goede adhesie aan tegels

■Uitstekende effectweerstand en verlenging bij onderbreking

■Eenvoudige bouw en snel het drogen

 

Wegens zijn milieubescherming, gemakkelijke bouw, uitstekende slijtageweerstand, steunbalkweerstand en uitstekende weerbestendigheid. Vergeleken met de traditionele manier van waterdicht en lekkage van huisdecoratie, kan het verstrekken de oplossing van „geen keramische tegel“ vernietigt. Direct kan het borstelen als waterdichte beschermende film worden gebruikt om het probleem van lekkage op te lossen. Het niet alleen bespaart tijd en verbetert bouwefficiency, maar ook redt arbeid en drukt projectkosten.

De geurloze Polyaspartic-Weerstand van het de Verzegelaar Uitstekende Effect van de Tegelpleister 0 De geurloze Polyaspartic-Weerstand van het de Verzegelaar Uitstekende Effect van de Tegelpleister 1

 

 

Bouwparameters:

 

Gebruiksverhouding:

Borstel/rol: Hoofdagent: genezende agent = 1:1 (de gewichtsverhouding, is zeker gelijk te bewegen wanneer het gebruiken)

Temperatuur (℃) 5 10 20 25
Gemengde Gebruiksperiode (min) 40-50 30-40 20-30

15-20

 

 

FYSISCHE PARAMETER

 

Punt Technische Gegevens
Kleur Duidelijke transparant (de kleur kan worden geformuleerd)
Vlampunt 103℃
Viscositeit 200-500CPS (25℃, Deel A en gemengd Deel B)
Dichtheid 1.05g±0.02g/cm3
Polijst Hoog polijst
Het met een laag bedekken van Filmdikte Droog vlak film: 200-300 um Natte film: 190280μm
Voorgevel droge film: 100-150 um Natte film: 95140μm
Theoretische Waarde 9.1 sq.m/Kg/100μm
Werkelijke waarde verwant met diverse factoren zoals externe omgeving, bouwmethor, enz.

TECHNISCHE GEGEVENS
Punt Technische Gegevens
Stevige inhoud in gewicht ≥ 100% (Deel A en gemengd Deel B)
Treksterkte (MPa) 10MPa (400-600um)
Onderbrekingsverlenging (%) ≥100%
Scheursterkte (kN/m) ≥60
hardheid (Kust A) ≥70
Adhesie aan inleiding (MPa) ≥10MPa
Schuringsweerstand (750g/500r) /ug ≤20
Zoute weerstand 240h (3%NaCl) Perfecte film, geen bel
Alkaliweerstand 240h (5%NaOH-oplossing) Perfecte film, geen bel
Zure weerstand 240h (5%H2SO4) Perfecte film, geen bel
Waterdicht bezit 30 dagen (25℃) Perfecte film, geen bel

 
Constractionvoorwaarden:

 

 

Omgevingstemperatuur: 5 ℃-30 ℃, de Omringende vochtigheid ≥ van 75%

Substaratetemperatuur: moet groter zijn dan 3℃ boven de het punttemperatuur van de luchtdauw

Bouwmethode: borsteldeklaag, roldeklaag of het schaven (vlakte)

Schoonmakende Agent: Polyurea Standaardverdunner

Droogtijd:

 

Temperatuur (℃) 5 10 20 30

Vingeraanraking het drogen (uren)

3 2.5 2 1.5
Vingerdruk het drogen (uren) 12 10 7 6

 

    De bovengenoemde gegevens zijn voor slechts begeleiding. De daadwerkelijke drting tijd kan, afhankelijk van de dikte van lang of kort zijn

verffilm, ventilatievoorwaarden, omgevingstemperatuur, enz.

 

 

 

OPSLAGvoorwaarde
 

 

Opslagtijd: Verf: 1 jaar

Genezende agent: 1 jaar

Opslagtemperatuur: 0℃-30℃

Verpakkingsspecificatie: Verf: 0.5Kg

Genezende agent: 0.5Kg

 

TOEPASSING

 

PERFELX de TEGELverzegelaar wordt wijd gebruikt in de waterdichte restauratie voor tegels, vooral om het probleem van lichte die vochtigheid en waterlekkage door bovenmatig temperatuurverschil wordt veroorzaakt of externe regenwaterinfiltratie in de keuken, badkamers, balkon en andere delen van het huis op te lossen. De verrichting is ook zeer eenvoudig. Het kan onmiddellijk zonder inleiding worden gebruikt. De consumenten kunnen rol gebruiken, voor bouw borstelen, en slechts één laag kan worden toegepast, die voor DIY zeer geschikt is.

 

De geurloze Polyaspartic-Weerstand van het de Verzegelaar Uitstekende Effect van de Tegelpleister 2 De geurloze Polyaspartic-Weerstand van het de Verzegelaar Uitstekende Effect van de Tegelpleister 3 De geurloze Polyaspartic-Weerstand van het de Verzegelaar Uitstekende Effect van de Tegelpleister 4

PROJECT GEDAAN WIJ

 

De geurloze Polyaspartic-Weerstand van het de Verzegelaar Uitstekende Effect van de Tegelpleister 5  De geurloze Polyaspartic-Weerstand van het de Verzegelaar Uitstekende Effect van de Tegelpleister 6

 

 

VERKOOPteam | MARKETING | KLANTENSERVICE

 

Het team van de Perflexklantenservice heeft rijke toepassingservaring die klant professionele suggestie van de kleur aanbiedt kiezen, dosering, vernieuwden de gidsenklanten hoe te om Perflex in werking te stellen tegelpleister, verlenen de verzegelaar van de tegelpleister en de functionele deklagen, vooral de tevreden naverkoopdienst aan klanten, organiseren zij opleidings altijd webinar online of in onze verdelersplaats, verzamelen gebruikers terugkoppelen en overbrengen dicht naar de marketing van O&O Perflex de teamwerken met de tendens van de markt, bouwen zij Perflex-merk en handhaven al sociale mediea om de populariteit van Perflex-merk uit te breiden.

Afdeling van de Perflex heeft de internationale dienst 6 verkoop overzee, zijn twee van hen chemische vrijgezelgraad, en vier van hen zijn de internationale graad van de handelsvrijgezel, zijn allemaal bezig geweest met de chemische industrie meer dan 2 jaar. Zij globaal de distributiesysteem van opstellingsperflex, gidsverdelers die hun markt onderzoekt en beheren de gezonde ontwikkeling van de wereldmarkt.

De geurloze Polyaspartic-Weerstand van het de Verzegelaar Uitstekende Effect van de Tegelpleister 7

 

VERDELERSsteun

 

 

 

Reclamesteun

 

1- PERFLEX heeft professioneel op de markt brengend team om de verantwoordelijkheid voor de creating&maintaining website voor onze verdelers te nemen, meanwile worden de reclameartikelen onophoudelijk gepubliceerd op relevante sociale media zoals Facebook, Linkedin, Twitter, Insgram, Youtube aan gids ender klanten om de populariteit van het de waardevolle producten en merk van PERFLEX uit te breiden.

2- De diverse promotionl activiteiten en opleiding worden gehouden van tijd tot tijd online om de producten en het merk van PERFLEX te bevorderen waardevolle door video, artikel of online te leven.

3- Marketing de video's zoals toepassing, project, het testen, verrichting, klant koppelen enz. zullen maandelijks wordt gelanceerd terug, helpt dit

de verdelers trekken meer comsumers aan kennen de producten en het merk van PERFLEX.

 

Sterke Marktsteun

 

1- Samen met de technologie van PERFLEX R&D reasearch en innovatie, zal PERFLEX nieuwe hoogwaardige producten ontwikkelen en blijven lanceren, zullen de verdelers absoluut voordeel in de markt hebben.

2- De vrije reclamematerialen (catalogi, affiches, affichevertoning, reclamet-shirt), al deze materialen zullen samen met uw orden worden verscheept. De deze hulpverdelers sparen de reclame kosten en bereiken efficiëntere reclame.

3- PERFLEX zal relatieve tentoonstelling toont wereldwijd bijwonen om verdelers te helpen PERFLEX-productbevordering uitbreiden, of PERFLEX zal de tentoonstelling toont of marketing activiteit bijwonen dat gehouden door verdelers aan asist hen zaken uitbreiden.

4- PERFLEX zal bepaalde uitrusting van hoeveelheidshulpmiddelen kostenloos in bijlage van bepaalde hoeveelheidsorden voorzien. Distirbutors zal abtain bepaalde jaarlijkse korting als de aankoophoeveelheid bepaald bedrag bereikt.

5- PERFLEX zal vrije professionele onlinetraining en raad voor verdelers geven, of onze ingenieur zal naar de stadsgreep van de verdeler opleidend reizen of wij nodigen verdelersstudie in China uit.

 

Strikte de Termen & de Voorwaardensteun van de Marktbescherming

 

1- De samenwerkingsovereenkomst zal tussen PERFLEX worden ondertekend en de verdelers, dwars-regionale verrichtingen en het dumpen van goederen belemmeren, zullen onze regionale manager marktacitivity continuesly controleren en beheren. Daarom zijn de voordelen van verdelers en ender consumenten strikt gewaarborgd, kunnen de verdelers de wrede concurrentie van de hand doen en het voordeel van onze cooperation.2- PERFLEX zal goed alle klanten naar onze verdelers in hun gebied, online klanten door de online winkel van PERFLEX omvatten overbrengen: www.perflexstore.com

 

De geurloze Polyaspartic-Weerstand van het de Verzegelaar Uitstekende Effect van de Tegelpleister 8

 

 

 

Contactgegevens
CHANGSHA PERFLEX NOVEL MATERIALS CO.,LTD

Contactpersoon: Laura

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten

CONTACT

Adres: Tchang-cha. Hunan China

Factory Adres:Baofeng Industriezone, Shashi-Provincie, de Stad van Liuyang Tchang-cha, Hunan China